master's thesis
Risk Factors that is Caused by Consumption of Raw Fish and Shellfish

Tajana Bergman (2014)
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document

Bergman, T. (2014). Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, T. (2014). 'Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 20 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman T. Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2014 [cited 2019 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

T. Bergman, "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256