prikaz prve stranice dokumenta Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša

Bergman, Tajana
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Bergman, T. (2014). Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, T. (2014). 'Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 02 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman T. Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2014 [cited 2023 February 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

T. Bergman, "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Please login to the repository to save this object to your list.