diplomski rad
KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Panza, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet

Citirajte ovaj rad

Panza, L. (2022). KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

Panza, L. (2022). 'KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

Panza L. KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

L. Panza, "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.