Đorđević, M. (2015). Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746
Đorđević, Marija. "Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746
Đorđević, Marija. "Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746
Đorđević, M. (2015). 'Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746
Đorđević M. Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746
M. Đorđević, "Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:105746