diplomski rad
KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA

Pongrac, Elizabeta
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet

Citirajte ovaj rad

Pongrac, E. (2022). KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

Pongrac, Elizabeta. "KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

Pongrac, Elizabeta. "KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

Pongrac, E. (2022). 'KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 15.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

Pongrac E. KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2022 [pristupljeno 15.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

E. Pongrac, "KONCENTRACIJA FUNKCIONALNIH BIOMARKERA KOBALAMINA I FOLNE KISELINE U SERUMU KOD PASA S KRONIĈNIM GASTROINTESTINALNIM POREMEĆAJIMA: RETROSPEKTIVNA STUDIJA", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:575554

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.