@mastersthesis{vef:1045, author = {{Biljan, Josipa}}, title = {{ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:1155, author = {{Lukac, Marija}}, title = {{Utjecaj veličine i načina upravljanja mliječnom farmom na pokazatelje kvalitete i sigurnosti sirovog mlijeka u Osječko-baranjskoj županiji}}, } @mastersthesis{vef:1113, author = {{Lovasić, Josipa}}, title = {{GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ}}, } @mastersthesis{vef:1093, author = {{Lovasović, Josipa}}, title = {{GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ}}, } @mastersthesis{vef:1091, author = {{Keglević, Domagoj}}, title = {{Uloga epidemioloških indikatora i informacija o prehrambenom lancu u inspekciji mesa}}, } @mastersthesis{vef:1037, author = {{Fuštin, Dunja}}, title = {{Primjena serologije mesnog soka u kontroli Toxoplasma gondii, Salmonella spp. i Yersinia spp. u klaonicama svinja}}, } @mastersthesis{vef:1004, author = {{Panza, Lea}}, title = {{KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:983, author = {{Šarić, Petra}}, title = {{BIORAZNOLIKOST MIKROBIOTE HRVATSKIH AUTOHTONIH MESNIH PROIZVODA}}, } @mastersthesis{vef:979, author = {{Blažević, Meri}}, title = {{PRIMJENA DEKONTAMINACIJSKIH TEHNOLOGIJA U KLAONIČKOJ OBRADI ŽIVOTINJA}}, } @mastersthesis{vef:1039, author = {{Dujmović, Helena}}, title = {{Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu}}, } @mastersthesis{vef:985, author = {{ciprić, iva}}, title = {{Važnost određivanja BHBA u svrhu dijagnosticiranja supkliničke ketoze u muznih krava}}, } @mastersthesis{vef:847, author = {{Kosmina, Tin Augustin}}, title = {{PRIMJENA SEROLOGIJE MESNOG SOKA U INSPEKCIJI MESA}}, } @mastersthesis{vef:813, author = {{Rakić, Frane}}, title = {{KVALITETA BRAŠNA OD CVRČAKA}}, } @mastersthesis{vef:745, author = {{Kos, Renata}}, title = {{MIKROBIOLOŠKA PROCJENA RIZIKA U HRANI}}, } @mastersthesis{vef:714, author = {{Knežević, Klara}}, title = {{Primjena broja somatskih stanica za dijagnostiku mastitisa i utjecaj na kvalitetu mlijeka}}, } @mastersthesis{vef:681, author = {{Klanac, Lucija}}, title = {{Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla}}, } @mastersthesis{vef:736, author = {{Knežević, Josipa}}, title = {{ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA MIKROFLORE IZ GOTOVE HRANE NA TRŽIŠTU}}, } @mastersthesis{vef:833, author = {{Fruk, Stefani}}, title = {{Patologija puerperija koza}}, } @mastersthesis{vef:617, author = {{Igrec, Dunja}}, title = {{Usporedba mikrobioloških pokazatelja kvalitete i sigurnosti kulena proizvedenog u kontroliranim i nekontroliranim uvjetima}}, } @mastersthesis{vef:519, author = {{Landeka, Zvonimir}}, title = {{Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa}}, } @mastersthesis{vef:476, author = {{Vukušić, Nina}}, title = {{Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla}}, } @mastersthesis{vef:329, author = {{Čižmak, Anamarija}}, title = {{Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira}}, } @mastersthesis{vef:265, author = {{Tkalec, Kristina}}, title = {{AMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA}}, } @phdthesis{vef:650, author = {{Stojević, Dora}}, title = {{Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova}}, } @mastersthesis{vef:308, author = {{Bastiančić, Lucija}}, title = {{Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla}}, } @mastersthesis{vef:543, author = {{Mrazović, Marijana}}, title = {{Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{vef:252, author = {{Curman, Liza}}, title = {{Značaj upotrebe kuhinjske soli}}, } @mastersthesis{vef:179, author = {{Crk, Dajana}}, title = {{Antimikrobna aktivnost enterokoka izoliranih iz sirovog mlijeka}}, } @mastersthesis{vef:205, author = {{Čop, Matea}}, title = {{Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva}}, } @mastersthesis{vef:207, author = {{Bijelić, Tea}}, title = {{Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C}}, } @mastersthesis{vef:277, author = {{Barun, Gabriela}}, title = {{Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{vef:183, author = {{Rajković, Tomislav}}, title = {{Određivanje osjetljivosti na antimikrobne lijekove izolata listeria monocytogenes iz hrane prijemjenom e-testa}}, } @mastersthesis{vef:102, author = {{Butković, Ivan}}, title = {{Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava}}, } @mastersthesis{vef:4, author = {{Bakavić, Mate}}, title = {{Prikaz postupaka pri zaštiti autohtonih proizvoda oznakom zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{vef:113, author = {{Roštan, Ninoslav}}, title = {{Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira}}, } @mastersthesis{vef:117, author = {{Lončarić, Vedran}}, title = {{Higijena i tehnologija proizvodnje tounjskog sira}}, }