pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn vef:1045,thesis,"ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA","Biljan, Josipa",,,,,,,, vef:1155,thesis,"Utjecaj veličine i načina upravljanja mliječnom farmom na pokazatelje kvalitete i sigurnosti sirovog mlijeka u Osječko-baranjskoj županiji","Lukac, Marija",,,,,,,, vef:1113,thesis,"GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ","Lovasić, Josipa",,,,,,,, vef:1093,thesis,"GOSPODARENJE ŽIVOTINJSKIM NUSPROIZVODIMA U REPUBLICI HRVATSKOJ","Lovasović, Josipa",,,,,,,, vef:1091,thesis,"Uloga epidemioloških indikatora i informacija o prehrambenom lancu u inspekciji mesa","Keglević, Domagoj",,,,,,,, vef:1037,thesis,"Primjena serologije mesnog soka u kontroli Toxoplasma gondii, Salmonella spp. i Yersinia spp. u klaonicama svinja","Fuštin, Dunja",,,,,,,, vef:1004,thesis,"KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA","Panza, Lea",,,,,,,, vef:983,thesis,"BIORAZNOLIKOST MIKROBIOTE HRVATSKIH AUTOHTONIH MESNIH PROIZVODA","Šarić, Petra",,,,,,,, vef:979,thesis,"PRIMJENA DEKONTAMINACIJSKIH TEHNOLOGIJA U KLAONIČKOJ OBRADI ŽIVOTINJA","Blažević, Meri",,,,,,,, vef:1039,thesis,"Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu","Dujmović, Helena",,,,,,,, vef:985,thesis,"Važnost određivanja BHBA u svrhu dijagnosticiranja supkliničke ketoze u muznih krava","ciprić, iva",,,,,,,, vef:847,thesis,"PRIMJENA SEROLOGIJE MESNOG SOKA U INSPEKCIJI MESA","Kosmina, Tin Augustin",,,,,,,, vef:813,thesis,"KVALITETA BRAŠNA OD CVRČAKA","Rakić, Frane",,,,,,,, vef:745,thesis,"MIKROBIOLOŠKA PROCJENA RIZIKA U HRANI","Kos, Renata",,,,,,,, vef:714,thesis,"Primjena broja somatskih stanica za dijagnostiku mastitisa i utjecaj na kvalitetu mlijeka","Knežević, Klara",,,,,,,, vef:681,thesis,"Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla","Klanac, Lucija",,,,,,,, vef:736,thesis,"ANTIMIKROBNA REZISTENCIJA MIKROFLORE IZ GOTOVE HRANE NA TRŽIŠTU","Knežević, Josipa",,,,,,,, vef:833,thesis,"Patologija puerperija koza","Fruk, Stefani",,,,,,,, vef:617,thesis,"Usporedba mikrobioloških pokazatelja kvalitete i sigurnosti kulena proizvedenog u kontroliranim i nekontroliranim uvjetima","Igrec, Dunja",,,,,,,, vef:519,thesis,"Učinci hlađenja i zamrzavanja na kakvoću i mikrofloru mesa","Landeka, Zvonimir",,,,,,,, vef:476,thesis,"Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla","Vukušić, Nina",,,,,,,, vef:329,thesis,"Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira","Čižmak, Anamarija",,,,,,,, vef:265,thesis,"AMBALAŽA ZA PAKIRANJE HRANE ŽIVOTINJSKOG PODRIJETLA","Tkalec, Kristina",,,,,,,, vef:650,dissertation,"Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova","Stojević, Dora",,,,,,,, vef:308,thesis,"Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla","Bastiančić, Lucija",,,,,,,, vef:543,thesis,"Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka","Mrazović, Marijana",,,,,,,, vef:252,thesis,"Značaj upotrebe kuhinjske soli","Curman, Liza",,,,,,,, vef:179,thesis,"Antimikrobna aktivnost enterokoka izoliranih iz sirovog mlijeka","Crk, Dajana",,,,,,,, vef:205,thesis,"Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva","Čop, Matea",,,,,,,, vef:207,thesis,"Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C","Bijelić, Tea",,,,,,,, vef:277,thesis,"Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu","Barun, Gabriela",,,,,,,, vef:183,thesis,"Određivanje osjetljivosti na antimikrobne lijekove izolata listeria monocytogenes iz hrane prijemjenom e-testa","Rajković, Tomislav",,,,,,,, vef:102,thesis,"Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava","Butković, Ivan",,,,,,,, vef:4,thesis,"Prikaz postupaka pri zaštiti autohtonih proizvoda oznakom zemljopisnog podrijetla","Bakavić, Mate",,,,,,,, vef:113,thesis,"Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira","Roštan, Ninoslav",,,,,,,, vef:117,thesis,"Higijena i tehnologija proizvodnje tounjskog sira","Lončarić, Vedran",,,,,,,,