@mastersthesis{vef:207, author = {{Bijelić, Tea}}, title = {{Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C}}, } @mastersthesis{vef:277, author = {{Barun, Gabriela}}, title = {{Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu}}, } @mastersthesis{vef:183, author = {{Rajković, Tomislav}}, title = {{Određivanje osjetljivosti na antimikrobne lijekove izolata listeria monocytogenes iz hrane prijemjenom e-testa}}, } @mastersthesis{vef:219, author = {{Segarić, Antoneta}}, title = {{Utvrđivanje patvorenja mesnih proizvoda nedeklariranim vrstama mesa pomoću postupka lančane reakcije polimerazom}}, } @mastersthesis{vef:102, author = {{Butković, Ivan}}, title = {{Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava}}, } @mastersthesis{vef:33, author = {{Đorđević, Marija}}, title = {{Mikrobiološka kakvoća kuhanog sira iz okolice Duge Rese}}, } @mastersthesis{vef:6, author = {{Barić, Ivana}}, title = {{Trihineloza i ehinokokoza parazitarne zoonoze od značenja za javno zdravstvo}}, } @mastersthesis{vef:4, author = {{Bakavić, Mate}}, title = {{Prikaz postupaka pri zaštiti autohtonih proizvoda oznakom zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{vef:7, author = {{Bergman, Tajana}}, title = {{Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša}}, } @mastersthesis{vef:76, author = {{Rožić, Josipa}}, title = {{Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru}}, }