master's thesis
ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA

Biljan, Josipa
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine

Cite this document

Biljan, J. (2023). ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, Josipa. "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, Josipa. "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan, J. (2023). 'ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Biljan J. ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2023 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

J. Biljan, "ODRŽIVOST FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:263161

Please login to the repository to save this object to your list.