master's thesis
Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica

Peinović, Lovran
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 25 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2021 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Islandora Bookmark - Please login to use this feature