master's thesis
Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica

Peinović, Lovran
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 21 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2024 April 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084

Please login to the repository to save this object to your list.