University of Zagreb Faculty of Veterinary Medicine Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document
Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 25 January 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2023 January 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084