University of Zagreb Faculty of Veterinary Medicine Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document
Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 24 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2024 December 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084