diplomski rad
Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana

Tomislav Bureš (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za rendgenologiju, ultrazvučnu dijagnostiku i fizikalnu terapiju
Citirajte ovaj rad

Bureš, T. (2019). Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239

Bureš, Tomislav. "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239

Bureš, Tomislav. "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239

Bureš, T. (2019). 'Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239

Bureš T. Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2019 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239

T. Bureš, "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239