diplomski rad
Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru

Josipa Rožić (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad...

Rožić, J. (2014). Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554

Rožić, Josipa. "Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554

Rožić, Josipa. "Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554

Rožić, J. (2014). 'Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554

Rožić J. Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554

J. Rožić, "Utjecaj pohrane na rast bakterije L. monocytogenes u kuhanom kravljem siru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:246554