prikaz prve stranice dokumenta Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira

Roštan, Ninoslav
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Roštan, N. (2015). Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

Roštan, Ninoslav. "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

Roštan, Ninoslav. "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

Roštan, N. (2015). 'Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

Roštan N. Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

N. Roštan, "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.