Roštan, N. (2015). Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429
Roštan, Ninoslav. "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429
Roštan, Ninoslav. "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429
Roštan, N. (2015). 'Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429
Roštan N. Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429
N. Roštan, "Kemijski sastav i kakvoća kuhanog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:965429