Horvat, E. (2024). Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681
Horvat, Ena. "Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681
Horvat, Ena. "Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681
Horvat, E. (2024). 'Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681
Horvat E. Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681
E. Horvat, "Otpornost na antimikrobne lijekove izolata mliječnokiselinskih bakterija izoliranih tijekom proizvodnje tvrdog ovčjeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:867681