diplomski rad
Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira

Leo Salopek (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad

Salopek, L. (2016). Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997

Salopek, Leo. "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997

Salopek, Leo. "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997

Salopek, L. (2016). 'Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997

Salopek L. Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997

L. Salopek, "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997