Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Salopek, L. (2016). Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997
Salopek, Leo. "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997
Salopek, Leo. "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997
Salopek, L. (2016). 'Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997
Salopek L. Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997
L. Salopek, "Kakvoća i mikrobiološka ispravnost kuhanog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:122997