Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana
Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za rendgenologiju, ultrazvučnu dijagnostiku i fizikalnu terapiju
Citirajte ovaj rad
Bureš, T. (2019). Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239
Bureš, Tomislav. "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239
Bureš, Tomislav. "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239
Bureš, T. (2019). 'Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239
Bureš T. Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239
T. Bureš, "Promjene biokemijskih pokazatelja u krvi tijekom treninga potražnih pasa uključenih u različite hranidbene režime: obrok na osnovi sirovog mesa i termički obrađena prešana hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:107239