diplomski rad
Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja

Goran Jagodić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad

Jagodić, G. (2015). Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, G. (2015). 'Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić G. Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

G. Jagodić, "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582