Jagodić, G. (2015). Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić, G. (2015). 'Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
Jagodić G. Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582
G. Jagodić, "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582