Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Mrazović, M. (2017). Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571
Mrazović, Marijana. "Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571
Mrazović, Marijana. "Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571
Mrazović, M. (2017). 'Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571
Mrazović M. Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571
M. Mrazović, "Mikrobiološki rizici u proizvodnji svježeg sirovog mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:056571