disertacija
Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova

Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Stojević, D. (2017). Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

Stojević, Dora. "Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

Stojević, Dora. "Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

Stojević, D. (2017). 'Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

Stojević D. Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

D. Stojević, "Biokemijska i molekularna analiza izolata bakterije Escherichia coli izdvojenih iz hrane životinjskog podrijetla i obrisaka klaoničkih trupova", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:395914

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.