diplomski rad
MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI

Zemljak, Lidija
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Zemljak, L. (2018). MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, Lidija. "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, Lidija. "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak, L. (2018). 'MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Zemljak L. MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2018 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

L. Zemljak, "MIKROBNA STABILNOST KOBASIČARSKIH PROIZVODA SA SMANJENIM UDJELOM SOLI", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:772346

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.