Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Klanac, L. (2021). Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, L. (2021). 'Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 20.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac L. Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2021 [pristupljeno 20.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
L. Klanac, "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461