prikaz prve stranice dokumenta Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša

Bergman, Tajana
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Bergman, T. (2014). Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, Tajana. "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman, T. (2014). 'Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 24.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Bergman T. Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2014 [pristupljeno 24.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

T. Bergman, "Rizični čimbenici koji nastaju konzumacijom sirove ribe i školjkaša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:929256

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.