master's thesis
Antimicrobial Susceptibility of Bacteria Isolated from Milk of Healthy and Drug-Treated Cow Udder

Ivan Butković (2015)
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document

Butković, I. (2015). Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, I. (2015). 'Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 20 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković I. Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2015 [cited 2019 September 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

I. Butković, "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891