diplomski rad
Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava

Ivan Butković (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad...

Butković, I. (2015). Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, Ivan. "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković, I. (2015). 'Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

Butković I. Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891

I. Butković, "Osjetljivost bakterija na antimikrobne tvari iz mlijeka zdravih i terapiranih vimena krava", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:723891