master's thesis
Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira

Čižmak, Anamarija
University of Zagreb
Faculty of Veterinary Medicine
Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs

Cite this document

Čižmak, A. (2018). Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, A. (2018). 'Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 26 September 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak A. Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2018 [cited 2022 September 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

A. Čižmak, "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Please login to the repository to save this object to your list.