diplomski rad
Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira

Čižmak, Anamarija
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Čižmak, A. (2018). Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak, A. (2018). 'Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 27.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Čižmak A. Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2018 [pristupljeno 27.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

A. Čižmak, "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.