Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Čižmak, A. (2018). Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542
Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542
Čižmak, Anamarija. "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542
Čižmak, A. (2018). 'Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542
Čižmak A. Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542
A. Čižmak, "Utjecaj dimljenja i dodataka biljnog podrijetla na zdravstvenu ispravnost kuhanoga sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:541542