University of Zagreb Faculty of Veterinary Medicine
Cite this document
Panza, L. (2022). KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, Lea. "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza, L. (2022). 'KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 31 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
Panza L. KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2022 [cited 2024 December 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324
L. Panza, "KVASCI I PLIJESNI – UZROČNICI KVARENJA
FERMENTIRANIH MLIJEČNIH PROIZVODA", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:254324