University of Zagreb Faculty of Veterinary Medicine Department of Hygiene and Technology of Foodstuffs
Cite this document
Klanac, L. (2021). Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, Lucija. "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac, L. (2021). 'Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, accessed 02 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
Klanac L. Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine; 2021 [cited 2025 April 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461
L. Klanac, "Utjecaj ekstrakata aromatskog bilja Dalmacije na patogene bakterije iz hrane životinjskog podrijetla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine, Zagreb, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:260461