Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Hendak, M. (2017). Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak, M. (2017). 'Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
Hendak M. Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306
M. Hendak, "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306