diplomski rad
Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda

Mateja Hendak (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad...

Hendak, M. (2017). Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306

Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306

Hendak, Mateja. "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306

Hendak, M. (2017). 'Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306

Hendak M. Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306

M. Hendak, "Javnozdravstveni značaj fermentiranih mesnih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:305306