diplomski rad
Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla

Lucija Bastiančić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad...

Bastiančić, L. (2017). Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999

Bastiančić, Lucija. "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999

Bastiančić, Lucija. "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999

Bastiančić, L. (2017). 'Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999

Bastiančić L. Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2017 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999

L. Bastiančić, "Mikrobiološki rizici u hrani životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:742999