Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Vukušić, N. (2019). Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299
Vukušić, Nina. "Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299
Vukušić, Nina. "Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299
Vukušić, N. (2019). 'Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 24.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299
Vukušić N. Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2019 [pristupljeno 24.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299
N. Vukušić, "Karakterizacija bakteriocina enterokoka izoliranih iz hrane životinjskog podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:011299