diplomski rad
Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa

Kralj, Dea
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Kralj, D. (2020). Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

Kralj, Dea. "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

Kralj, Dea. "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

Kralj, D. (2020). 'Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

Kralj D. Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2020 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

D. Kralj, "Utjecaj enterocina EF-101 na održivost mljevenog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:400844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.