diplomski rad
Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu

Dujmović, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet

Citirajte ovaj rad

Dujmović, H. (2022). Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

Dujmović, Helena. "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

Dujmović, Helena. "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

Dujmović, H. (2022). 'Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

Dujmović H. Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

H. Dujmović, "Funkcionalne značajke Lactiplantibacillus plantarum S3 iz sirišta janjadi – potencijal primjene u mljekarstvu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:493275

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.