diplomski rad
Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla

Skok, Vladimir
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet

Citirajte ovaj rad

Skok, V. (2024). Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

Skok, Vladimir. "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

Skok, Vladimir. "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

Skok, V. (2024). 'Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 17.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

Skok V. Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2024 [pristupljeno 17.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

V. Skok, "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.