Skok, V. (2024). Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127
Skok, Vladimir. "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127
Skok, Vladimir. "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127
Skok, V. (2024). 'Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127
Skok V. Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2024 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127
V. Skok, "Prehrambeni aditivi u hrani animalnog porijekla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:063127