diplomski rad
Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)

Stefani Levak (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad

Levak, S. (2014). Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, Stefani. "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, Stefani. "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, S. (2014). 'Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak S. Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2014 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

S. Levak, "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845