Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Čop, M. (2016). Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503
Čop, Matea. "Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503
Čop, Matea. "Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503
Čop, M. (2016). 'Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503
Čop M. Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503
M. Čop, "Utjecaj Enterococcus faecalis 101 na kakvoću trajnih kobasica iz domaćinstva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:981503