Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Bijelić, T. (2016). Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438
Bijelić, Tea. "Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438
Bijelić, Tea. "Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438
Bijelić, T. (2016). 'Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 26.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438
Bijelić T. Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438
T. Bijelić, "Rast bakterije Yersinia enterocolitica u mljevenom svinjskom mesu na +4C i +10C", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:774438