Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Peinović, L. (2018). Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, Lovran. "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović, L. (2018). 'Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 26.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
Peinović L. Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2018 [pristupljeno 26.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084
L. Peinović, "Utvrđivanje udjela kolagena kao pokazatelja kvalitete kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:869084