diplomski rad
Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu

Gabriela Barun (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad...

Barun, G. (2016). Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079

Barun, Gabriela. "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079

Barun, Gabriela. "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079

Barun, G. (2016). 'Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079

Barun G. Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079

G. Barun, "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079