diplomski rad
Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa

Ivana Josić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad

Josić, I. (2019). Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404

Josić, Ivana. "Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404

Josić, Ivana. "Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404

Josić, I. (2019). 'Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 21.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404

Josić I. Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2019 [pristupljeno 21.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404

I. Josić, "Kvaliteta mesnih pripravaka od janjećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:491404