Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane
Citirajte ovaj rad
Barun, G. (2016). Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079
Barun, Gabriela. "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079
Barun, Gabriela. "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079
Barun, G. (2016). 'Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 26.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079
Barun G. Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2016 [pristupljeno 26.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079
G. Barun, "Mikrobiološka kakvoća sireva na hrvatskom tržištu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:915079